Válasszon Készüléket

A saját appokra erősít új szoftvereiben az Apple

A saját appokra erősít új szoftvereiben az Apple

Az Apple új szoftvereit a június 3-án startoló WWDC keretein belül ismerhetjük meg, de addig is folyamatosan kapunk híreket a frissítésre kerülő rendszerekről.

Mark Gurman most újabb csokorra való hírrel gazdagodott, melyek közül az egyik legizgalmasabb, hogy állítólag az Apple idén tovább erősíti saját alkalmazásainak sorát. Természetesen megmaradnak a külsős appok is, de a vállalat hoz saját frissítéseket is, ezzel is megőrizve versenyképességét.

Itt van például a régóta vágyott teljes Dark Mode iPhone-ra, de a hírek szerint a Maps, valamint a Mail új funkciókat kap, részletesebbek lesznek a Health és a Screen Time, ráadásul összevonásra kerülnek a Find my Friends és a Find my iPhone appok is.

Az iPad-ek és a Mac-ek tekintetében Gurman által elárult újdonságok egyike egy képernyőmegosztó alkalmazás, amellyel második képernyőként használható a Mac gépekkel az iPad.

Az Apple Watch sokkal önállóbb lesz, az App Store már az óráról is elérhetővé válik, hangos könyvként funkcionáló Books, számológép, gyógyszer bevételére emlékeztető, valamint egy menstruációs ciklus követését segítő app is helyet kap.


vissza

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK