Válasszon Készüléket

iPhone készülék javítás és szerviz

iPhone Előlap csere (LCD)

A kijelző cserét, akkor szoktuk javasolni, amikor külső behatás éri a telefont, és az üveg eltörik rajta, esetleg a kerettől elválik. Ha a fényerő csökken vagy a készülék beázik és foltos lesz a kijelző, akkor is javasolt a kijelző csere. Mivel az érintő és az LCD egybeintegrált így csak teljes modullal cserélhető a kijelző.
A javítás ideje: 1 óra

iPhone Akku csere

Az üzemidő érezhető csökkenése, a hidegben történő kikapcsolás, a drasztikus merülés, az esetlegesen 100%-ra fel nem tölthető készülék akkumulátor hibára javall. Ilyenkor új akku beépítését javasoljuk, ilyenkor gyári akkumulátor kerül beépítésre.
A javítás ideje: 30 perc

Bekapcsológomb javítás

A hibára utal, ha a gomb csak néha működik, vagy ha épp egyáltalán nyomásra nem reagál. Akkor is ajánljuk a gomb szalagkábelének cseréjét ha a bekapcsológomb jobb vagy bal oldalán érzékel csak,
A javítás ideje: 1 óra

Dock csatlakozó csere

Ha a készülék nem tölt megfelelően, a mikrofonon nem hallanak minket hívás közben, illetve a fülhallgató hangminősége nem tiszta, recseg, vagy csak az egyik oldala szól, ez esetben javasulandó a készülék dock csatlakozó cseréje:
A javítás ideje: 1 óra

Hátlap csere (ház)

Leesést követően amennyiben oly mértékű a készülék ház sérülése, javasolni szoktuk a készülék ház cseréjét, melybe ilyenkor az alkatrészeket és a kijelzőt átépítjük. Amennyiben ha a készülékház hajlott, és ez sem javítható ez esetben is ajánlatos a készülékház csere.
A javítás ideje: 2 óra

Home gomb javítás

Ha a home gomb kattintásra nem érzékel, illetve kihagy, csak nehezen érzékel, a gomb javítását szoktuk alkalmazni, ilyenkor a Touch ID funkció továbbra is működőképes marad.
Ha a probléma nem javítható, pl.: ázás, mechanikai sérülés, akkor a gomb csere marad csak, ez esetben az ujjlenyomat olvasás nem fog működni, mivel a gomb az alaplaphoz van programozva, és ehhez csak az Apple-nek van jogosultsága.
A javítás ideje: 1 óra

Csengőhangszóró csere

Készülék beázáskor, illetve a hangszóró recsegésekor, elhalkulásakor, illetve elnémulásakor javatolt az egység cseréje.
A javítás ideje: 30 perc

Beszédhangszóró csere

Híváskor recsegve hallod a hívott felet? Általában beázáskor, illetve a hangszóró elöregedésekor ad torz hangot legvégső esetben elnémul a hangszóró, cseréljük a beszédhangszórót. Amennyiben csak kisebb elhalkulást észlelsz célszerű a hangszóró rácsot megtakarítani.
A javítás ideje: 30 perc

Szenzor flex kábel csere

A kábel meghibásodásakor az alábbi hibák jöhetnek elő: híváskor nem sötétedik el a kijelző, az automatikus fényerő szabályozás nem működik, esetleg be sem kapcsol a készülék.
A javítás ideje: 30 perc

Kamera csere

A kamera képén megjelenő lilás foltok a lencse szennyeződésre,  a zoom életlensége fókuszmotor hibásodására következtethetünk. Amennyiben ha ezek a hibák adottak, vagy nem ad képet a kamera, ilyenkor a kamera modult cseréljük.
A javítás ideje: 30 perc

Rezgőmotor csere

Amennyiben a készülék rezgése gyengébb, illetve furcsán vagy nem rezeg a rezgő motor cseréje javasolt.
A javítás ideje: 1 óra

Ultrahangos tisztítás

Erre a műveletre elsősorban a készülék beázásakor kerül sor. Ezzel megelőzzük a készülék alaplapjának a további további korrózióját. Ilyenkor a takaró lemezeket infraállomással lemelegítjük, hogy alatta is eltudjuk távolítani a korróziót. Ezzel együtt alkohollal áttakarítjuk a csatlakozókat is. A beázáskor javasolt az akkumulátor csere is.
A javítás ideje: 3-4 óra

Hajlott ház javítás

Amikor a készülék ház károsodik, elhajlik, ilyenkor feszül benne az alaplap és a többi alkatrész. Ez esetben javasoljuk a ház egyengetését, mely során minden alkatrészt kiszerelünk belőle majd egyengető géppel megpróbáljuk az eredeti állapotot vissza hozni.
Ha ez nem lehetséges, a hátlap, ház cseréjét javasoljuk.
A javítás ideje: 3-4 óra

Szoftverezés adatmentéssel

Ha a készülék bekapcsol, de nem működik megfelelően a szoftver újra telepítését javasoljuk. Adatmentést és a visszaállítást akkor tudjuk végbe vinni, ha az iCloud adatok az ügyfél birtokában vannak. A szoftver újra telepítése előtt az adatokról biztonsági mentés készül és az legfrissebb szoftver telepítése után visszaállítjuk azt.
A javítás ideje: 1-3 óra

Szoftverezés

Ha az operációs rendszer nem működik megfelelően, a készülék lassul, gyorsabban merül, szaggat, ilyenkor szoftver hibára gyanakodunk. Ez esetben a tiszta új, friss szoftver telepítése javasolt, általában a hibákat orvosolja.
A javítás ideje: 1 óra

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK